Team

Maaike Yeh

Hallo allemaal, ik ben Maaike, intern begeleider van de onderbouw van het Podium. Ook zit ik samen met Jeroen en Ynke in het MT én geeft ik sinds kort weer twee dagen per week les aan groep 4. Ik vind het erg leuk om op al deze verschillende terreinen met onderwijs bezig te zijn en ga graag met kinderen, ouders en leerkrachten in gesprek over het leren op school. Ik woon samen met mijn vriend en twee dochters in Amsterdam en in mijn vrije tijd kijk ik graag films en houd ik van lekker koken en wandelen.

Ynke Hornstra

Hoi, ik ben Ynke. Ik woon met Peter en onze 2 dochters in Almere.Ik werk 25 jaar in het onderwijs, daarvan ben ik al 13 jaar met veel plezier leerkracht op Het Podium. Ik sta de afgelopen jaren steeds voor groep 3 en 4, ik vind het een uitdaging om de kinderen de eerste beginselen van het lezen, schrijven en rekenen te leren. Daarnaast zit ik in het managementteam, ik vind het leuk om samen met onze directeur en het team bezig te zijn met de ontwikkeling van onze school. De combinatie van groepsleerkracht en MT vind ik heel leuk.In de vakanties ga ik er graag op uit met mijn gezin en ik houd heel erg van lezen.

 

Ardine van der Meyden

Elma de Baas

Moniek Visser

Hoi, Ik ben Moniek en ik woon met veel plezier met mijn man Bas en 3 kinderen op ijburg  Ik ben al 15 jaar leerkracht basisonderwijs en werk al 12 jaar op het Podium. Hier heb ik al veel verschillende groepen gedraaid. En die afwisseling vind ik ook het leukste aan leerkracht zijn.

Naast leerkracht ben ik ook taalcoördinator. 

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat alle kinderen een geweldige Podium tijd beleven. Door schoolbreed mee te denken en te bouwen aan een goede school. Mijn jongste twee kinderen zitten nu ook op het Podium. 

In mijn zeldzame vrije tijd sport ik graag en houd ik van bakken en koken. En in de vakanties gaan wij graag met het hele gezin op vakantie en trekken wij met de caravan heel Europa door.

 

Karin van der Sloot

Ik ben Karin van der Sloot. Ik woon samen met mijn man, die ook leerkracht is in het basisonderwijs, in Oostzaan. Ik ben in 1989 afgestudeerd aan de Pabo-Amsterdam. Ik heb de eerste 2 jaar van mijn werkleven op een kinderdagverblijf gewerkt en nu werk ik al 30 jaar in het onderwijs. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in een kleuterklas op Het Podium.

 

Nikie Massaro

Esther Hilberdink

Stijn Versleijen

Katie Mauer

Hallo, ik ben Katie, op dit moment 33 jaar en ben in het schooljaar van 2010-2011 begonnen op het Podium als stagiaire in mijn derde jaar van de Pabo. Daarna ben ik hier blijven hangen, omdat er een hele prettige sfeer hangt. Ik vind groep 7 en 8 de leukste leeftijd om les aan te geven. Je kan goed met die leerlingen praten, debatteren en ze voorbereiden op de ‘grote’ wereld. Ik vind het dan ook erg leuk om van een klas een gezellige groep te maken, waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt. Het voelt eigenlijk als mijn tweede familie. Ik hou niet echt van sporten, maar wel van gym en voetballen tijdens de pauze! Ik doe dan ook vaak mee met de klas.

Verder woon ik al bijna 13 jaar samen met mijn vriend Marten in Amsterdam West. We zijn bijna 17 jaar samen en zouden gaan trouwen. Maar een zekere corona gooide roet in het eten. Als ik niet werk houd ik van lezen, spelletjes, series kijken en ik ben sinds kort bezig met waterverven. Ons huis staat vol met planten, dus het verzorgen daarvan neemt ook de nodige tijd in beslag.

 

Aster Sneeuw

Hoi, ik ben Aster. Ik ben van oorsprong groepsleerkracht maar ik heb een paar jaar geleden de overstap gemaakt naar meer ondersteunende taken. Ik werk anderhalve dag op Het Podium als administratief medewerker. Daarnaast werk ik als ZZP’er met kinderen die op verschillende gebieden een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ik vind het onderwijs een fijne plek om in te werken en ik vind het heel leuk en uitdagend om kinderen een stapje verder te helpen met rekenen, lezen, zelfvertrouwen of noem maar op. Daarnaast vind ik het fijn om het team en de directie te ondersteunen en op die manier deel uit te maken van deze leuke school.

Ik hou van lezen, wandelen, in de tuin werken en naar de film gaan.

 

Mirjam Stoll

Hoi allemaal, ik ben Mirjam Stoll. Ik woon op IJburg en werk sinds april 2009 met veel plezier als kleuterjuf op Het Podium. Het leukste aan kleuters/ kinderen vind ik de openheid en onbevangenheid.

Van oorsprong ben ik een gymleerkracht. Ik hou dan ook ontzettend van sporten. Voetbal doe ik het liefste, maar schaatsen, wandelen en hardlopen doe ik ook erg graag. Wie weet kom je me een keertje rennend tegen op IJburg?!

Verder hou ik erg van zingen en muziek maken en lekker uit eten gaan of een terrasje pakken.

 

Halima Lolouh

Jaap Eringa

Hallo, ik ben meester Jaap en zit al heeeeeeel lang in het basisonderwijs. Ik heb altijd voor de klas gestaan, want uiteindelijk is het omgaan met kinderen toch het leukste.

Ik ben de gelukkige vader van 3 zonen en word met Sinterklaas zelfs opa. Ik woon vlakbij het Amstelstation samen met Karin in een oud huis waar altijd wel wat aan te doen is. Gelukkig vind ik klussen leuk.

Verder ben ik  gek van fietskamperen, wielrennen en fotograferen.

 

Sietske Hendriks

Hallo allemaal, ik ben juf Sietske en sinds 2014 werkzaam op het Podium. Tot 2014 heb ik in Friesland gewoond. Ik ben opgegroeid in een dorpje met maar liefst 400 (!) inwoners. Mijn basisschoolperiode heb ik als zeer fijn ervaren, ik voelde me er veilig en gezien. Een onbezorgde periode waar ik veel mooie herinneringen aan heb. Dit is iets wat ik met mijn leerlingen ook hoop te bereiken. Een dag is voor mij geslaagd wanneer ik zie dat kinderen na een korte begeleiding of instructie weer vol zelfvertrouwen en optimisme aan het werk kunnen. In 2019 heb ik mijn studie Onderwijskunde afgerond. Tijdens deze studie heb ik veel geleerd over de inrichting van het onderwijs en het leerproces. Naast lesgeven houd ik erg van sporten (fitness, tennis en golf), op reis gaan, met vrienden afspreken, lezen en spelletjes spelen.

Sanne van Willenswaard

Ik ben Sanne van Willenswaard en ik woon met mijn vriend, mijn zoon en onze twee katten in Amsterdam West. Ik heb veel freelance gewerkt als theaterdocent, schrijver en regisseur. Daarnaast ben ik de kinderopvang ingerold, daar heb ik gewerkt als expert begaafdheid en als groepsleidster op onder andere een Outdoor BSO. En nu werk ik sinds een paar jaar in het basisonderwijs! Ik houd van lezen en spelletjes doen. En als ik tijd over heb speel ik accordeon in Het Frankfurter Polka Trio.

 

Antoinette Tuin

Hallo, mijn naam is Antoinette Tuin en ik ben al heel wat jaartjes juf. Ik heb twee kinderen en woon met de jongste in Castricum. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de duinen en het bos, lees ik een spannend boek of kijk ik lekker lang films en series. Sinds 2016 werk ik met plezier op Het Podium. Het leukste aan het onderwijs vind ik dat kinderen mij blijven verrassen. Op school is geen dag hetzelfde!

Sanne Fu

Klik om te bewerken

Bjorn Kampstra

Klik om te bewerken

Ingrid Lackroy

Klik om te bewerken

Saskia Jansens

Hallo, mijn naam is Saskia Jansens en ik werk nu 10 jaar op het Podium. Meestal sta ik voor groep 6 of 7. Ik ben reken coördinator en zit in de GMR. Ik vind de middenbouw super leuk om in te werken . Want de kinderen zijn dan al heel zelfstandig , hebben dan al eigen meningen en soms al een eigen talent of kwaliteit . Ik woon in een pakhuis met Ed. En houd van wandelen , fietsen , ontdekken , reizen en lezen.