Jippie! Er is weer verrijking  en ik mag weer het verslag schrijven net  als iets  …………...meer dan een half jaar geleden :)  

(Naja, die punten, maakt niet uit EN, Ja duh het is mijn verslag) Genoeg gekletst, waar was ik… O,ja bij de SMART GAMES. (SUPER LEUK!)

Je had een blad waarop je je levels kon bijhouden en dat was het. (GRAPJE!)

Dat blad deed je in je MAPJHHUUUU! En toen was het tijd voor het verslag van Rare Ravi (ik moet zeggen het was een goed verslag net als alle andere)

 
En daarna deden we een Breinkraker. Het ging zo, je moest een pixel tekening maken en de andere (ja het was met tweetallen) mocht het niet zien precies hetzelfde omgedraaid en ik bijv. teken het blokje bij rij 3 blok 6 en toen deed Edelachtbare Evan dat. (Ja je hebt ook nog bijvoeglijke naamwoorden bij je naam) En ik moest dat PRECIES hetzelfde bij Evan doen.

Hij zij bijv. ook teken het blokje bij rij 3 blok 6. En daarna hadden we pauze. (Eindelijk)

 

 

Tijdens het eten keken we De Regels Van Floor.

Het was de leukste aflevering van allemaal. Ze dachten dat ze drugs hadden gevonden maar dat was niet zo maar meer ga ik niet vertellen, check het zelf maar ff.

 

 

Verder met het verslag, dus daarna gingen we buiten spelen, maar we liepen achter op schema dus kwamen we laat terug van buiten spelen dus toen wilden we een perspectief tekening maken maar daar hadden we geen tijd voor dus hadden we alleen tijd om een filmpje te zoeken voor vandaag en daarna gingen we naar huis.Tja de andere gingen maar ik niet. Ik maakte nog ff een praatje met Mooie Merel (haar naam met het bijvoegelijk naamwoord) en daarna ging ik ook naar huis.

 

Dat was mijn verslag van woensdag 9 september, LATERRRRRRRRR!!!