Dit is het verslag van jawel hoor DE EERSTE VERRIJKING SCHOOLDAG. 

 

8:50 

We begonnen met elkaar leren kennen want voor sommige kinderen is het de eerste dag op de verrijkings ochtend . Het is een hele leuke klas vind ik.

 

9:30

Daarna waren we verder gegaan met de bamboestokken en we hebben een hele coole piramides gemaakt nou.... laat me het bollen noemen.Dat duurden eigenlijk de hele dag maar ze waren wel allemaal cool geworden. Ik was in het groepje met: Dhana en Wayra. De samenwerking ging goed. Eerst moesten we een soort van driehoekjes maken en dan aan elkaar plakken met elastiek maar dan ook heel veel elastiek. 

 

10.00 

We keken nog even naar de stopmotion die vorige week is gemaakt en naar een animatie.Toen gingen we naar buiten ik ging voetballen met Waarschuwing dit zijn heel veel namen:Nina,Dion,Nije,Floortje en Abel. De rest ging op het grasveld spelen.

 

 

(Jammer) 11:56 

Ik wil niet dat de ochtend zo snel gaat maar De laatste minuten van de dag iedereen gaat naar huis of terug naar hun eigen basisschool. Maar de jongens en ik van de Piet Hein gingen met de tram naar school het was wel spannend maar leuk.

 

Dat was mijn verslag hopelijk vonden jullie het leuk Doei

 

Groetjes,

Omari