BREINKRAKER

 

we begonnen met een leuke breinkraker. Je had een a4 blaadje en een potlood en je  moest een cirkel tekenen met een stip in het midden zonder het potlood van het a4  blaadje af te hallen.  Omari en mij lukte het steeds niet,maar toen gaf Merel een tip dat je moest vouwen… 

Psst, maar hier komt het antwoord; als je het maar niet aan anderen verklapt oké? Je moest het hoekje van het a4blaadje vouwen en dan moest je het stipje aan het uiteinde van het hoekje zetten. Dan trok je een streep naar boven. Dan maakte je een cirkel, maar als je bijna klaar was met de cirkel  tilde je het hoekje weer naar boven en maakte de cirkel af. 

PS. sorry voor mijn slechte uitleg 

 

 

PAUZE 

We gingen zoals altijd regels van Floor kijken en toen gingen We naar buiten. we speelde tikkertje tot ik struikelde en toen viel ik. Auw!!!  een bloedneus had ik  en toen gingen wij aan een: 

 

QUIZ 

werken. We gingen in groepjes van 2 of 3. Ik en Ot gingen een mindmap maken over quizen en wat daar bij hoort: attributen spelers vragen en anderen dingen en ons onderwerp issssssssssssss……. geheim hahaha!!!