We begonnen de dag zoals gewoonlijk met de Smartgames. Zelf speel ik een spel waarbij je de bolletjes in de goede volgorde moet leggen, zodat het allemaal in het doosje past.

Gerelateerde afbeelding

Zo ziet de Smartgame die ik speel eruit.

 

Toen gingen we het verslag van vorige week lezen, dat had Linde geschreven (je kan het hierna zelf ook nog even lezen!).

 

Daarna gingen we een rapport invullen over je eigen werkhouding. We kregen een paar vragen waarbij je jezelf een 1, 2, 3, 4 of 5 kon geven. Zelf vond ik het best lastig om mezelf te beoordelen. 

Toen gingen we weer aan onze animatie. We werken in groepjes en ik zit in een groepje met Dewi en Linde. Je mocht kiezen om een animatie te maken over de Middeleeuwen, over kunstenaars of over de puberteit. Wij maken een animatie over de puberteit bij meisjes. Je ziet in die animatie wat er gebeurt bij meisjes als ze gaan puberen en ouder worden. 

 

Om 10 uur was het pauze en gingen we naar buiten en voetballen. De meisjes hadden gewonnen van de jongens! Met als scoorders: Finne en Fiep!

Toen we weer naar binnen gingen, gingen we eten. 

 

Daarna gingen we weer verder met onze animatie. En hebben we het laatste halfuurtje kwartiertje ook nog even aan languagenut Spaans gewerkt.

 

Toen gingen we naar huis!