Vandaag begonnen we met smartgames. Ik was nog bezig met mijn mandala. Ik denk dat ik het wereldrecord het langst bezig met een mandala te pakken heb. Daarna hebben we een praatprikkel gedaan. Dat is een kaartje waar een vraag op staat. Dit keer was de vraag….. ik ben vergeten of de vraag is zijn baby’s dom of kunnen baby’s dom zijn. (Ik heb het geheugen van een goudvis.) Ik was het oneens. Want ik denk dat baby’ s eerst dingen moeten leren voordat je weet of ze dom zijn. Daar hebben we even over gediscussieerd.

 

Toen hebben we het verslag van vorige week gelezen. Jip had dat geschreven. Als je zin hebt kan je dat ook lezen.

 

Daarna gingen we verder met de animatie. Ik ben een groepje met Senne en Dewi. (We waren vorige week al begonnen.) Aan het begin mochten we kiezen over welk onderwerp we het gingen doen. Het waren allemaal informatieve onderwerpen. Je kon kiezen uit: een kunstenaar, puberteit en iets van geschiedenis. Senne Dewi en ik kozen de puberteit. Maar we hebben het onderwerp een beetje aangepast. Wij hebben de puberteit bij meisjes gekozen. We gaan een animatie maken van een meisje dat verandert. Je ziet haar dan ouder worden. En daar vertellen we dan informatie bij. We zijn nog niet klaar maar we hebben nog wel even de tijd. Ik vind het een heel leuke opdracht!

 

Toen was het pauze. We gingen naar buiten. Daarna hebben we gevoetbald.We hebben ook een aflevering van het klokhuis over animaties gekeken.

 

Toen gingen we aan spaans werken. Dat was niet zo lang. Maar het was wel leuk.

 

Daarna gingen we naar huis.