26 januari 2019

Ik ben Joëlle en dit is mijn eerste verslag op de plus klas. Ik hoop dat jullie dit verslag leuk vinden.

 

Op vrijdagochtend starten we zoals gewoonlijk met smartgames. Ik heb mijn eerste smartgame al uitgespeeld en ik heb nu een nieuwe smartgame met dieren waar je figuurtjes op moet leggen (ik ben de naam vergeten).

 

Daarna deden we een breinkraker.

 

Toen we de breinkraker hadden gedaan, gingen we verder met de escape rooms voor de ouderavond.

Ik zit met Bram, Noa en Philip in het groepje. Ons thema is winter. Het gaat over dat je de deur op slot hebt gedaan en dan je ineens op de radio hoort dat er een lawine komt. Wij zijn al best wel ver met deze escape room. Het is altijd heel gezellig, soms iets te gezellig.

Om 10 uur gingen we naar buiten en gingen we voetballen. Het was Zuiderzee tegen Het Podium. Zuiderzee had gewonnen. Joehoe!!!

 

Na buitenspelen gingen we eten en keken een deel van een aflevering van de Big Escape om inspiratie te krijgen voor onze eigen escape rooms.

 

Toen we klaar waren met eten gingen we verder met de escape rooms en sommige waren al zover dat ze toe kwamen aan uittesten. Ik mocht zelf ook een deel van een escape room uittesten. Het was heel leuk. Helaas was daarna de ochtend afgelopen en ging ik naar huis en daarna weer naar school.