15 januari 2018

Smartgames

Aan het begin van de dag deden we zoals altijd smartgames om even op te warmen.

 

Paardensprongen

Toen gingen we het raadsel paardensprongen doen. Voor degene die niet weten wat ik bedoel: met een paardensprong krijg je een vierkant waar allemaal letters in staan. Je moet een woord vormen met de letters, maar wel volgens de regels. Je mag bijvoorbeeld alleen maar sprongen maken van drie naar beneden en een opzij of andersom je krijgt dus steeds een soort L.

 

 

Escape rooms

Vervolgens gingen we verder met de ouder escaperoom. We zijn bezig om in groepjes escape rooms voor de ouders te maken voor op de ouderavond. Daarom kan ik niet heel veel daarover vertellen alleen dat we het de ouders lekker moeilijk gaan maken. ?

Pauze

In de pauze gingen we de Big Escape kijken om inspiratie op te doen voor onze escaperooms. Daarna gingen we buiten verstoppertje spelen.

 

Escaperooms

Na de pauze gingen we weer verder met de ouder escaperooms. Ik zit in het groepje met Kees en Jesse we bedenken hele moeilijke raadsels, want de ouders moeten het niet te makkelijk krijgen.

 

Einde

We sloten de dag af met mini presentaties over wat we vandaag gedaan hebben.

 

De dag was toen al afgelopen en ik vond het heel leuk en leerzaam. Ik hoop dat jullie mijn verslag leuk vonden en tot de volgende keer doei!!!