23 November 2017

8:10-9:00 smartgames

We beginnen elke dag met smartgames. Vandaag mochten we ook kiezen of je Spaans wilde doen op de computer. Ik koos voor smartgames en deed het spelletje Hide en Seek safari.

 

9:00-9:10 verslag Oliver

Oliver had een verslag geschreven over vorige week.

 

9:10-9:30 dieren raadsel

Hoeveel dieren zie je in deze tekst? Het zijn er 23.

De ploeg uit Hekelgem speelt goed voetbal, ambiance is er, en ze worden gaarne moe. De kwezel viel in een valkuil naast die rots en schond haar ganse gezicht. Met een deken of zelfs een paar dekens kwam ze mij troosten omdat Bracke verloor na de hertelling van de stemmen. De goeroe niesde en kreeg bijna applaus omdat hij de heilige Italiaan Holibi genoemd had.

 

9:30-10:00 Escape room

Ik en Oliver maakten samen een escape room. Ik vind het heel leuk om een escape room te maken, omdat ik raadsels bedenken en maken heel leuk vind.

10:00-10:30 pauze

We gingen buiten verstoppertje spelen en voetballen. Daarna gingen we naar binnen en een stukje van de Big Escape kijken.

 

10:30-11:45 escape room

Oliver en ik gingen de escape room van Isaac en Gwen uittesten.

Het was een hele leuke escape room en we zijn er op tijd uitgekomen. Oliver en ik hebben ook de escape room van Ilias, Filippa en Lars uitgetest die was ook heel leuk.

 

11:45 naar huis

 

Antwoorden dieren raadsel:

guit, gems, lam, emoe, wezel, ezel, valk, uil, dier, hond, gans, eend, paard, mijt, os, kever, hert, oeroe, ree, bij, aap, geit en big.