14 november

Vandaag hadden we op dinsdag verrijkingsochtend in plaats van woensdag omdat Merel een studiedag had. Dat bedacht ik me net op tijd. Anders had ik voor het verkeerde gebouw gestaan. Maar toch was iedereen zoals altijd om half negen in de klas.

 

Smartgames

Zoals altijd begonnen we met de smartgames.

 

Verslag

Toen gingen we naar het verslag van Heine kijken. De klas was uiteindelijk de eindredactie. Dat betekent dat we zijn verslag met zijn allen hebben nagekeken. We vonden het allemaal een leuk verslag.

Languagenut

Daarna gingen we aan de slag met languagenut. We gingen toen allemaal manieren van leren proberen omdat we volgende week een toets van Spaans hebben. Sommige hebben flits kaartjes gemaakt en anderen hebben alle woordjes alleen gelezen. Of op moeilijkheid gekleurd. Dan was rood bijvoorbeeld ‘die weet ik niet’ en groen bijvoorbeeld ‘die weet ik wel’ en oranje was dan ‘die vind ik nog lastig’. Ik heb ze op moeilijkheid gekleurd en thuis heb ik flitskaartjes gemaakt van alle woorden waar ik mee kan oefenen.

Pauze

In de pauze gingen we lekker buiten een frisse neus halen. Daarna gingen we eten en tijdens het eten gingen we de big escape kijken dat is een spel met allemaal escaperooms.

 
Escaperoom

Toen we klaar waren met languagenut gingen we verder met de escaperooms. Ik ben een team met Evi. Wij waren al zover om onze escaperoom uit te testen. Onze testpersonen waren Tes en Hanne. Zij vonden onze escaperoom heel leuk. Daarna gingen ik en Evi de escaperoom van Hanne en Tes uittesten. Ik vond de escaperoom heel leuk.


Dit was mijn verslag groetjes Finne