Verslag van 13 Oktober

Hoi allemaal, ik ben Gijs en ik maak het verslag van vrijdag 13 oktober voor jullie. Ik hoop dat jullie een fijne herfstvakantie hebben gehad, zo ja fijn. 

 

Smartgames/leeskrakers

zoals altijd beginnen we met startgames. Maar dit keer mocht je ook leeskrakers doen. ik had het boekje van leeskrakers niet af dus ik ging leeskrakers doen maar volgens mij is smartgames nog altijd het populairst in onze klas.

Pauze

In de pauze keken we naar een heel leuk programma genaamd: “The big escape” dat programma had twaalf deelnemers, actrice Eva van der Gucht, ‘Braboneger' Steven Brunswijk en Michael Boogerd. Giel de Winter van Stuk TV, 'AH-supermarktmanager' Harry Piekema en oud-schaatsster Annette Gerritsen en de laatste drie zijn presentatrice Linda Hakeboom, vlogster Nikkie de Jager en de Vlaamse programmamaker Lieven Scheire, Tygo Gernandt en Nance Coolen. In The big escape werken de deelnemers samen in verschillende teams en voeren ze allerlei opdrachten uit, zodat ze kunnen ontsnappen uit de escape room. Er kan uiteindelijk maar één kandidaat winnen, dus de deelnemers moeten het spel geniepig spelen en zich daarbij constant afvragen wie ze kunnen vertrouwen. oh bijna vergeten, kennen jullie de zin nog. Meneer van Dale wacht op antwoord. Dan nog een raadsel hoeveel vierkanten zitten in het schilderij Mondriaan? 

 

Verhaal voor escape room

Dit keer moesten we weer in de groepjes van de escape room. Ik zit met Bram in het groepje. De opdracht was om een leuk verhaal te verzinnen bij je escape room. Volgens mij heeft iedereen wel een leuk verhaal bedacht.

Slot

Ik hoop dat jullie het verslag leuk vinden en bedankt voor het lezen van mijn verslag. Met vriendelijke groet Gijs.