30 september 2017

Hallo allemaal, mijn naam is Wessel Timmerman en ik heb vandaag voor jullie een verslag gemaakt over de Verijkingsochtend van vorige week.

 

Zoals elke keer begonnen we weer met smartgames, maar daar ga ik niets over vertellen.

 

Nadat we dat hadden gedaan gingen we naar het verslag dat Flore had geschreven kijken. Ik vond het een goed verslag en ik vond het fijn om te lezen.

 

Toen we klaar waren met dat gingen we in het Spaans tellen. Een paar kinderen gingen van een tot tien tellen. En dan denk je: “Huh wat deden die andere kinderen dan?” De meeste kinderen(waaronder ik) die gingen niet tot de tien maar tot de HONDERD! Ik vond het best wel lastig om al die getallen te weten, maar bij spaans hoef je alleen maar de tientallen te weten en daar gewoon een normaal getal achter plakken.

 

Na het Spaanse tellen gingen we iets doen wat ik heel leuk vind. Luciferraadsels oplossen. En het waren best moeilijke. Als je met alle luciferraadsels klaar was dan mocht je in een tweetal zelf er eentje verzinnen. Ik was samen met Flore en wij hadden een hele leuke bedacht. Hieronder zie hem!

Hierna komt wat ik het leukst vond. De Escape Room! Een ecsape room is een kamer waaruit je binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen. Je moest in een tweetal een mindmap maken waarop stond wat al je ideeën waren voor een escape room. Ik vond het heel leuk en ik had goede ideeën.

En dat was de dag wel zo een beetje. Ik vond het heel leuk om het verslag te schrijven! Tot de volgende keer! Doei!               

Groeten van Wessel!