Woensdag 27 september 2017

Smartgames:

Zoals gewoonlijk begonnen we met smartgames,

Ik had het spelletje safari hide & seek. daar moest je de 4 puzzelstukken op het spelbord leggen, zodat er van elke soort evenveel dieren zichtbaar blijven als er op de opdracht staan.  

 

Spaans

Daarna deden we Spaans. Dat deden we in groepjes. Evi Julius en ik waren leider van een groepje omdat we de enige waren die al Spaans hadden geleerd. Ik was de leider van het groepje met:

Finne, Thibaud en Paul. Ik moest ze tot 20 leren tellen in het Spaans. Dat vond ik heel erg leuk.

 

Lucifer raadsels

Daarna begonnen we met lucifer raadsels. Je moest met je tweetal zelf een lucifer raadsel bedenkt. Ik zat samen met Hanne. Ik heb ook een link waar je allemaal luciferraadsels moet oplossen:

http://www.rodehamer.nl/lucifer-puzzels/

Pauze

Om 10 uur begon de pauze. We begonnen met buitenspelen. Daarna begonnen we met eten.

Tijdens de pauze keken we een klokhuis over een escape room. Daarbij moest je allemaal woorden opschrijven die je in het filmpje zag en die je zelf ter plekke bedacht die temaken hadden met een escape room.

 

Escape room

We beginnen weer met een nieuw project!! We moesten een mindmap maken van alle dingen die we hadden opgeschreven tijdens de pauze

 

Afsluiting

Als afsluiting deden we nog een black story(dat zijn moeilijke raadsels waar altijd mensen doodgaan.) dit was er een: In de bergen lag een dode man daarnaast een geweer hoe kan dat? Antwoord: de man was in de winter op hazen jacht zijn eerste schot veroorzaakte een lawine waar hij levend door werd begraven.

 

Dit was mijn verslag. DOEI!!!