Verslag 13 september 2017

 

Toen ik binnenkwam begonnen we meteen met *smartgames. Ik heb de smartgame Rush Hour, dat is een spel waarin je met 1 auto naar een soort uitgang moet rijden. Dan denk je waarschijnlijk: Dat is toch heel makkelijk? Maar nee anders zou het geen smartgame zijn... Het is namelijk heel druk op de weg en al die auto's daar zitten je in de weg. En op de een of andere manier kunnen ze  alleen maar achteruit en/of vooruit.

Ps... Je kan zien hoe je alle auto’s moet neer zetten op een kaartje.

 

*Smartgames zijn (meestal) hele moeilijke spelletjes

 

Kennismaken.

Na de smartgames gingen we kennismaken. Eerst deden we alleen de namen… (In de tussentijd ben ik alle namen al vergeten). Toen we met de namen klaar waren, gingen we voor een quiz informatie over onszelf op een papiertje schrijven. Er waren 2 teams: team 1 en team 2. Ik was team 2. Daarna gingen we de informatie uitwisselen met het andere team. Dat deden we zo:  Aan elke tafel gingen 2 kinderen zitten. Een kind van team 1 en een kind van team 2. En we gingen (natuurlijk) doorschuiven zodat iedereen alle informatie had gehoord van het andere team. Dat doorschuiven deden we zo: Team 1 bleef de hele tijd zitten en team 2 schoof de hele tijd een plekje door.

Als een team de vraag goed had, krijgt het team 1 punt, en als ie fout was 0 punten.

 

Helaas verloor mij team met 6-5

 

Breinkraker

Bij de breinkraker van vandaag kregen we een paar lego blokjes en daarvan moesten we een eend maken. Ik vond het niet bepaald moeilijk. Maar juf Merel zij dat deze breinkraker laat zien dat er geen goed of fout is! Omdat bijna iedereen een ander eendje had gemaakt.

Lucifer raadsels

We deden 3 raadsels met lucifers. Ze waren best moeilijk. Maar als je een raadsel had op gelost, dacht je telkens weer ‘ooooooooooohhhh is ie zo makkelijk’.

Afbeeldingsresultaat voor luciferraadsels

 

Lucifer raadsel bedenken

Daar hadden we heel weinig tijd voor dus niemand had het af. Dus daar valt niks over te vertellen.

 

Van de 1 op de 10 vond ik de dag een 8!

Dit was alweer het einde van mijn verslag ik hoop dat je het leuk vond!!      Doedels!