Verslag verrijkingsochtend

Maandagochtend

Eindelijk is het weer zo ver, eindelijk weer verrijkingsochtend jipieeeeeee!!!!!! Hallo allemaal welkom in mijn verslag!

 

Vandaag begonnen we zoals elke week weer met Smartgames, maar daar ga ik niet meer over vertellen omdat dat elke week hetzelfde is. Dus we gaan door naar het volgende.

Omdat het weer de eerste les was van dit jaar gingen we eerst met zijn allen een kennismakingspel doen. De opdracht was om op een papiertje een paar bijzondere eigenschappen op te schrijven zoals bijvoorbeeld iets van je uiterlijk of je hobby’s.

Daarna moest je al deze eigenschappen aan zo veel mogelijke mensen vertellen. Vervolgens gingen we in twee groepjes zoveel mogelijke vragen over iemand anders beantwoorden en wie de meeste antwoorden goed had, had gewonnen.

 

Toen hadden we pauze.

 

Na de pauze moesten we een soort eend van lego maken. Het was heel leuk om te doen. Grappig dat iedereen een andere eend had gemaakt. Allemaal verschillend en niks was goed of fout.

Op het laatst gingen we nog lucifer raadsels doen. Het eerste raadsel was dat je een soort taartschep had. Je moest ervoor zorgen dat de taart met behulp van twee lucifers van de taartschep afkwam. Daar moest je goed over nadenken, maar uiteindelijk lukte het en was het ook leuk. 

 

De ochtend was al weer om!! Op naar de volgende keer.

Bastiaan