VERSLAG WIEKE 10 MEI

 

WEINIG KINDEREN

We waren met maar 7 kinderen, want de Zuiderzee had sportdag.

SMARTGAMES

We beginnen altijd met de smartgames. Ik had IQ-fit.

https://outlook.office.com/owa/service.svc/s/GetFileAttachment?id=AAMkAGE4ZGFhMzE0LWZkODctNGIwMy1iY2U1LTA0MWZkNjdkYTUwOQBGAAAAAACIcbX9vS0hRZkHoJO7IQBUBwBujqd4fy1PT6165ZmL5Fc3AAAAtzHmAAAELA%2Bc7SVDR5bkTY7Kpft5AANw%2BR%2FAAAABEgAQAAbdkFYb4o1FpazHbtGl3Gk%3D&X-OWA-CANARY=71EPv_s9mkOkXsI1f1M279BB_TLwnNQYRNQTLcvcbo48HGKlAMigdpjmIy3KWEnmCa4NNAWGGg4.&isImagePreview=True

Fitness voor je hersens, zeg maar. 

 

LEESKRAKERS

Daarna gingen we leeskrakers doen, dan krijg je een paar aanwijzingen om uiteindelijk een vraag op te lossen. 

 

HERSENKRAKER

Toen gingen we een hersenkraker doen, dit was hem:

Een krant van 40 pagina's wordt gemaakt van 10 vellen papier. Deze worden op elkaar gelegd en daarna in het midden dubbelgevouwen. Van de krant van meneer De Vries ontbreekt bladzijde 5. Welke bladzijden ontbreken er nog meer? Het antwoord vind je onderaan het verslag. Mijn moeder snapte er niets van toen ik haar dit weekend deze hersenkraker voorlegde, maar als je het eenmaal snapt, is het helemaal niet moeilijk. 

 

PIVOT

Pivot is een programma waarin je allemaal foto's maakt van een mannetje. Die foto's plak je achter elkaar en dan krijg je een filmpje van een mannetje dat beweegt. Je kan er ook andere dingen in programmeren zoals paarden. 

 

Ik vond het een leuke ochtend.

 

Wieke

 

Het antwoord op de hersenkraker is: 6, 35 en 36