2 maart 2017

 

Hallo allemaal, ik heb dit keer voor jullie (en voor mezelf) het verslag geschreven.

We begonnen zoals altijd met smart games, maar daar ga ik niks meer over vertellen. Na de smartgames gingen we een breinkraker doen. Dat is een soort som waar bij je je brein aan het werk moet zetten. Bij deze breinkraker moest je de leeftijd van twee kinderen achterhalen, dat doe je door logisch na te denken.

We hadden ook een nieuwe opdracht vandaag (voor mij dan). We moesten een zo leuk mogelijke quiz verzinnen om die vervolgens te presenteren. Het maakte niet precies uit hoe je de quiz maakt als die maar een beetje goed in elkaar zit, zodat die leuk is voor de kinderen die het doen.

 

Het is leuk om een hele originele quiz te bedenken, eentje die niemand anders heeft en waarbij je leuke ideeën hebt.

Zoals bijvoorbeeld doe vragen of breinkrakers. Je kon ook speciale benodigdheden gebruiken, zoals bijvoorbeeld een belletje, kaarten en dat soort dingen.

Het groepje van ons gaat iets heel speciaals doen. Wat ga ik nog niet zeggen. Wil je het heel graag weten wat wij doen, dan moet je onze quiz doen : )

We gingen ook weer zoals altijd de dag af sluiten met onze juf genaamd Merel. Ze vraagt dan hoe de dag is verlopen. In mijn ogen is de dag heel goed verlopen!

 

Leuk dat jullie mijn verslag hebben gelezen.

Groetjes van Bastiaan.