Hoi allemaal, ik schrijf het verslag van de verrijkingsochtend van woensdag 23 november

De start van de dag:  

Als we binnen komen geven we een hand aan juf Merel zodat ze weet wie aanwezig is en wie niet. Daarna pakken we onze map erbij en onze smart game. Een smart game is een spelletje wat je hersenen een warming-up geeft voor de rest van de dag .Zo ziet mijn smart game eruit. 

 

De juf zegt waneer we moeten opruimen, daarna nemen we de dag met elkaar door.

 

We beginnen de les met:

Smartgames 

Spaanse cijfers oefenen met je coach 

vs project

pauze

vs project 

naar huis 

 

Spaans: 

We gingen met onze coach de Spaanse cijfers en letters oefenen. De juffrouw had 1 

coach bij twee kinderen gezet die nog moesten oefenen voor de toets en dat was ik samen met Flore en onze coach was Gijs. 

 

 

VS project:

Van juf Merel hebben wij de opdracht gekregen om een onderwerp te kiezen wat over Amerika gaat. Van het onderwerp maken we een muurkrant. Mijn onderwerp is feesten van 

 

Amerika. Juf Merel is zelf ook naar Amerika gegaan alleen dan naar de stad boston dat is in de Verenigde Staten of de VS (dat is de afkorting van de Verenigde Staten).

 

Pauze: 

In de pauze gaan we altijd eerst naar buiten en dan eten. Wat we meestal buiten doen is voetballen en verstoppertje. Als we binnen zijn dan kijken we meestal het jeugdjournaal of het klokhuis en dat gaat dan over de Verenigde Staten.

 

VS project:

Ik en Tess gingen weer aan het vs project werken wat we hadden gedaan was een muurkrant maken. Mirjam en ik hadden aan de muurkrant gewerkt.  Filippa  en Tess achter de computer voor dingen die we op de muurkrant gaan plakken zoals hoelang duurt de vlucht van Nederland naar Amerika?  Toen we klaar waren moesten we opruimen.

doei !!!!!!!  (ik vond het heel leuk om dit verslag te maken)  

 

Dit was het verslag van woensdag 23 november.

Liefs, Salena