6 oktober 2016

door Iva Beemster

SAAI INLEIDSTUKJE

We begonnen zoals gewoonlijk met de smartgames.

Ik denk dat julie nú wel weten wat smartgames zijn na al die verslagen van andere kinderen (dus ik ga het lekker niet uitleggen!).

 

VAKANTIEPROJECT

Met het vakantieproject moeten we een vakantie plannen voor 2 personen en je hebt 1000 euro om te besteden. Ik werk samen met Julien (ik hoop dat ik het goed schrijf…). We hebben al een hele vakantie naar Venetië met het vliegtuig voor 17 dagen en ja, we hoeven niet alleen stokbrood te eten. We zijn ook al aan een presentatie begonnen. De presentatie maken we met prezi en we hebben geluk, want nu kan je geen gratis account meer krijgen maar Julien heeft er nog een van toen het nog gratis was =D.

 

KAART NAAR AMERIKAANSE KINDEREN STUREN.

We begonnen aan een kaart die we naar Amerikaanse kinderen gaan sturen. Dat komt omdat onze juf (Merel Koeman) in de herstvakantie naar een school Amerika gaat. Ik weet niet waarom in de herfstvakantie want dan hebben alle kinderen daar toch vrij… Op die school gaat ze kijken wat de verschillen zijn tussen basisscholen in Nederland en die in Amerika. We hopen natuurlijk dat we ook een antwoord krijgen op onze kaarten.

Afbeeldingsresultaat voor boston massachusetts

Nou ja, ik heb wel weer genoeg gekletst vandaag,

Gr. Iva