7 oktober 2016

Hoi. Ik ben Wessel en ik moest het verslag deze keer maken.

Je komt binnen en ziet juf Merel met een grote smile op haar stoel zitten. Je pakt een smartgame of iets anders dergelijks en leest het ochtend rooster.

 

-Dag doornemen.

-Verslag Amé

-Project VS

-Pauze

-Vakantie project

 

“Nou, goedemorgen allemaal. Vandaag gaan we beginnen met de dag doornemen, wat we nu aan het doen zijn. Dan gaan we het verslag van Amé bekijken. Daarna  gaan we een brief schrijven in het Engels naar Amerika. Dan hebben we alweer pauze,en tot slot gaan we werken aan het Vakantie-project.”

Zo begon die leuke dag met juf Merel.  

 

We begonnen met het verslag van Amé te bekijken. Ik had het verslag wel nodig, want die vorige vrijdag had ik sportdag. Zelf vond ik het wel een leuk verslag.

 

Daarna moesten we een Engelse brief schrijven naar de mensen in Amerika, omdat juf Merel daarheen gaat (ik weet niet meer wanneer). Je moest eerst een klad schrijven om een idee in je hoofd te krijgen hoe het er een beetje komt uit te zien. Als je dat af had en het had ingeleverd bij juf Merel, dan mocht je beginnen met de voorkant van je echte brief kleuren. Ik had een molen bij ondergaande zon en een mooi tulpenveld getekend, alleen ik ben nog niet helemaal klaar.

Toen hadden we al pauze!

Na de pauze gingen we aan de slag met het Vakantieproject. Elk tweetal moet een eigen vakantie boeken. Je hebt een budget van €1000 euro met z’n tweeën. Je moet proberen om een zo leuk mogelijke vakantie te maken. Ik werk samen met Stein en wij gaan in een paar hutjes in Italië logeren waar we dan met de auto heen rijden. Uiteindelijk moet iedereen tijdens een ouderavond zijn vakantie showen.

 

Ik vond het heel leuk om het verslag te schrijven. Ik zie jullie vrijdag weer!!!

 

Verslag gemaakt door: Wessel Timmerman.