Verslag vrijdag 30 september 2016

Vandaag begonnen we zoals gewoonlijk met smartgames. Toen iedereen er was gingen we de dag doorspreken.

-smartgames

-verslag Stein

-hersen opwarmer

-vakantieproject

-pauze

-VS project

 

Na de smartgames gingen we naar het verslag van Stein kijken, hij had een vlog gemaakt.

 

We gingen met de groep “ik ga op reis en ik neem mee” doen. We deden 3 rondes. Voor de mensen die het spel niet kennen leg ik het even uit: je bent met een paar mensen en één iemand begint, die zegt dan “ik ga op reis en ik neem mee...” wat hij/zij wilt. Dan is de volgende aan de beurt, die zegt dan weer “ik ga op reis en ik neem mee… ,“eerst zegt hij/zij wat degene voor hem/haar had gezegd en dan mag hij/zij zelf nog wat verzinnen. Als je de derde bent, zeg je wat de eerste zei, de tweede en daarna wat je zelf wilt.

 

Daarna gingen we werken aan ons vakantieproject. Ik werk samen met Noa, wij gaan naar Venetië. Ik vind het een leuk project, omdat ik thuis vaak als het allemaal geregeld is pas zie waar we gaan overnachten.

 

Na het vakantieproject gingen we als eerste naar buiten. Daarna konden we even wat eten terwijl het Klokhuis werd aangezet.

 

Na de pauze zijn we verder gegaan met het VS project. Iedereen heeft een maatje en een onderwerp. Ik werk samen met Fien. We hebben het onderwerp Martin Luther King. We moeten allemaal een muurkrant maken. Dat is een krant die je aan de muur kunt hangen.

 

 

Verslag van: Amé van Eijk