Verslag verrijkingsochtend vrijdag 16 september 2016

Smartgames

Zoals altijd begonnen we met smartgames. Ik denk dat dit al wel vaak genoeg is verteld. Dus als je het niet weet dan moet je even naar het verslag kijken van Noa.

 

Dag doornemen en verslag Timo

Als iedereen binnen is dan gaan we de dag bespreken. Ik weet het niet precies meer maar volgens mij was het dit:

·         Smartgames

·         Verslag Timo

·         Proefje Just

·         Pauze

·         Eigen vakantie (mindmap afmaken)

·         Naar huis

En dat was de dag een beetje. Daarna gingen we het verslag lezen van Timo lezen. Zelf vond ik het wel een leuk verslag er werden goeie grappen gemaakt. Ook hebben we Noa’s verslag gelezen omdat Noa was verwisseld naar de vrijdag groep en daar ben ik het niet mee eens. Nee hoor grapje ik vind het juist leuk :-p.

 

Proefje Just

Just had een proefje voorbereid. Nou eigenlijk geen proefje, maar een soort van raadsel. Ik moest hem daarbij helpen. Toen we alle spullen hadden klaar gezet mocht iedereen komen. We kozen iemand uit die het raadsel mocht komen oplossen. Het raadsel ging zo: we hadden plastic flessen gevuld met water en er gaatjes ingeprikt. Dan kregen ze allemaal dingen om het op te lossen.

Pauze

Ja, pauze wat moet je daarover zeggen. Buitenspelen en eten. Sorry hoor maar wie daar nou interesse in heeft…

 

Je eigen vakantie

Ieder jaar hebben we iets specials wat we gaan doen. Dit jaar is dat we ons eigen vakantie moeten inplannen. Je krijgt een budget van 1000 euro voor twee personen. Dat betekent dus dat je het in tweetallen doet. Ik werk samen met Salim. Wij hebben bedacht om een weekendje naar Barcelona te gaan en omdat we maar een weekendje gaan kunnen we ook naar een wedstrijd van Barcelona. Verder heb ik geen idee wat de andere doen, dus dat wordt nog een verassing.

 

Verslag geschreven door Liv Rademaker