Verslag 9 september

Vrijdag gingen we beginnen met smartgames. Dat zijn een soort hersenkrakers. Daarna gingen we een namenrondje doen want er zijn weer nieuwe kinderen bij (voor mij) Iedereen zei hoe hij of zij heette en op welke school hij of zij zat.

Daarna gingen we een brief maken over jezelf met je hobby’s en andere dingen. Je had team 1 en team 2. Als je de hele klas had gehad met een gesprek over jezelf waarbij je die brief moest voorlezen, gingen we een quiz houden. Team 1 tegen team 2. Wie het meest over de anderen wist had gewonnen. Ik vond het een leuk spel, en mijn team heeft gewonnen!

 

Na het buitenspelen gingen we een mindmap maken over vakantie. Een mindmap is een soort tekening met woorden en kleine tekeningen zodat je het goed kunt onthouden. Je moest dit met z’n tweeën doen. Wij hadden als woorden bijvoorbeeld: budget en verblijf.

Afbeeldingsresultaat voor mindmap

 

Ik weet niet meer of we ook nog iets tussendoor hebben gedaan maar ik weet wel dat we gingen afsluiten met blackstories. Die van deze keer ging over: een familie aten haar grootmoeder lepel voor lepel op. Dat was de enige aanwijzing die we hadden en de juf gaf ons soms tips. We moesten erachter komen wat er was gebeurd, ik vond deze best moeilijk.

 

Afbeeldingsresultaat voor blackstories

 

geschreven door Timo Zappey