Programma 7 september

Smartgames

Smartgames doen we elke woensdag als eerste. Ik heb de smartgame IQ fit. Smartgames zijn spelletjes om je hersens sterk te maken. Zijn spelletjes  zoals speciale puzzels, doolhoven, en  zo voort… Dat vind ik heel leuk!

 

Kennismaken

We moesten in een kring en we moeten onze naam, groep, school vertellen en daarna gingen we Speed daten. Toen gaf de juf ons een cijfer, een of twee. Als je twee was kreeg je een vaste plek en als je één was moest je steeds door draaien. Mij stuurde  ze eerst naar Isaac we gingen het  hele rondje af. Daarna gingen alle eentjes samen en alle tweetjes samen en dan moest je het tegen elkaar opnemen in een quiz.

Afbeeldingsresultaat voor kennismaken kinderen

Spaans

Ik zit in Frans omdat mijn moeder Spaans is heeft ze mij Spaans geleerd. Ik oefen Frans op Languagenut en de andere kinderen zijn bezig met Spaans. Om in te loggen heb je een account en een wachtwoord nodig en dan ben je er helemaal klaar voor!

 

Ontwerp je eigen vakantie

Je werkt samen met een tweetal, mijn tweetal is Isaac. We moesten uiteindelijk een mindmap maken. Eerst gingen we een filmpje kijken hoe je een mindmap moest maken en daarna moest je hem zelf  maken.

Afbeeldingsresultaat voor mindmap

 

Verslag: Miriam