Verrijkingsochtend woensdag 19/2 2016.

 

8:10-8:30 smartgames of tekening

We mochten, naast dat we smartgames mochten doen, ook een kangoeroe tekening maken. Die mocht je maken en dan opsturen voor een prijs. Je mocht hem thuis ook op paint maken.

Dat is een progamma waar je kan tekenen. Het was dus een handig progamma om de tekening op te maken. Ik had smartgames gedaan.

 

8:30-10:00 ruimte presentatie

Om half negen kwam de vader van Iva over de ruimte vertellen. Dat duurde anderhalf uur. Ik vond het interessant om te weten wat hij vertelde. Maar ik vond minder leuk, omdat ik de hele tijd nodig naar de wc moest L! Maar ik wilde niks missen, anders was ik wel gegaan. Als er nog tijd over was gingen we Grieks rekenen. Daar moest je dan de getallen naar het Grieks ‘’Vertalen” en andersom. Ik was nog bij de mop die je daarvoor moest vertalen. http://www.lesmateriaalvoorhoogbegaafden.com/uploads/8/5/8/1/8581288/grieks.pdf

 

10:00-10:15 pauze eten en drinken

Het was pauze en toen gingen we een filmpje over de ruimte kijken tijdens het eten.

 

10:15-10:30 pauze buiten spelen

We gingen buiten spelen en de meeste kinderen gingen verstoppertje doen maar ik niet. Ik verveelde me. Ik wist niet wat ik moest doen.

 

10:30-12:00 planeten afronden

We moesten verder met de 12 definities schrijven over: zonnevlekken, maan, kraters, astroïde, meteoor, zwaartekracht en zonnestelsel. De andere 5 ben ik vergeten. Iedereen wist na de les bijna alle definities. Ik ook.

 

12:00 einde van de dag

Toen gingen we naar huis. Ik vond de dag leuk en heb veel geleerd.