18 november 2015
 
Eerst begonnen we met Smartgames. Dat zijn spelletjes anders dan andere spelletjes, want deze zijn wat moeilijker, zijn ook kleiner en speel je alleen. Ik speel Troy. Ik vind het een leuk spel. Je moet blauwe riddertjes neerzetten,  zoals de uitleg het voorschrijft, en soms ook kasteeltjes. Er zijn ook rode riddertjes. Je moet er voor zorgen dat je de blauwe riddertjes met een muur tegen de rode riddertjes beschermt. Dat doe je door de muur om de blauwer riddertjes heen te zetten. 
 
Daarna gingen we een Mindmap maken. Ik werkte met Saartje en Jill in een drietal. Een Mindmap noem ik ook wel een gedachtenspin. Het was een Mindmap over de planeet Moendoes. Moendoes is een planeet waar mannetjes wonen met maar drie vingers aan elke hand. Ze spreken er een andere taal. We waren ook van plan het verhaal af te schrijven, dat eindigde met dat de drie vrienden die aangekomen waren op die planeet (Moendoes) een trap af gingen. Hier was alleen geen tijd meer voor.
 
Toen gingen we buiten spelen. We gingen buutverstoppertje doen. Daarna gingen we fruit eten. Ik had appel meegenomen. We gingen ook perspectief tekenen. Perspectief tekenen is een tekening maken met diepte en een verdwijnpunt, soms ook twee verdwijnpunten. Ik tekende een bloemenveld met een verdwijnpunt, dat wordt de zon.
 
Ik vond het een leuke dag. 
 
Dit was het verslag van Wieke.