Verrijkingsochtend 4-11 2015

 

Smartgames & Toets Spaans

We begonnen zoals altijd met smartgames. Smartgames zijn games waarover je goed moet nadenken. Bijvoorbeeld: het is een puzzelspel, waarbij je blokjes met verschillende vormpjes in een bord moet krijgen. Gijs, Kiera en ik mochten onze toets Spaans van vorige week nog afmaken, want dat was erg lastig. Na de toets mocht ik ook nog even smartgames doen.

 

Spaans oefenen

Na de smartgames gingen we Spaans oefenen. Eerst gingen we op een blad vragen beantwoorden. En daarna gingen we met degene naast je een oefening doen, dat moest zo: degene naast je noemde een paar cijfers, en dan moest jij ze in het Spaans opschrijven. Bijvoorbeeld zij zei ‘acht’ en dan moest ik ‘ocho’ opschrijven. Dat was erg leuk.

Pauze

Na het oefenen van het Spaans gingen we eten en drinken. Toen we klaar waren met het eten en drinken gingen we naar buiten. Buiten gingen we vertoppertje doen. Niet alle kinderen deden mee aan verstoppertje, maar ik wel, want dat vind ik leuk.

 

Perspectief tekenen

Op het eind van de dag gingen we perspectief tekenen. Ik had al op een kladblaadje geoefend. Dus ik kon het al wel goed. Ik had een weg met daarnaast een stoep en huizen, ik vind tekenen erg leuk.