Groep 1/2

 

30 november 2018

Kinderboekenweek en dierendag

 

De afgelopen weken zijn de groepen 1 en 2 druk bezig geweest met het thema 'bouwen'. We begonnen het thema met een wandeling door de buurt om te kijken naar huizen. We hebben geleerd wat de huizen hetzelfde hebben en wat er anders kan zijn. Ook zijn we nog naar een bouwplaats gelopen...

Een aantal kinderen van de groepen 3 en 4 heeft tijdens de workshopochtend zelf foto's gemaakt in de wijk.

Sinterklaas is weer in het land en er wordt weer volop gespeeld en geknutseld rondom dit thema. Zo vouwen en kleien de kinderen een pietje in de klas.

Het thema van de groepen 1 en 2 was de afgelopen weken 'Naar school'. Met de start van het schooljaar hebben we allemaal activiteiten gedaan en geleerd die met school te maken hebben.

In de huishoek spelen de kinderen de juf en de klas na.

Naar school   Naar school

Met knutselen maakten...

Op vrijdag 30 september hadden alle klassen van Het Podium sportdag. De kleuters hadden 's middags een heleboel spelletjes die ze samen deden. 

Sportdag

De laatste paar weken zijn er verschillende klassen aan de beurt voor het Open Podium. Er wordt hard geoefend om een dansje, toneelstukje of liedje aan elkaar te laten horen en zien. Dir jaar worden ook de ouders uitgenodigd om te komen kijken. Extra spannend dus!

De kinderen van groep 1/2 D...